Riang Ria Raya Bersama Lazada

 

Hari raya pun dah nk tiba mesti korang semua pun dah plan nak balik kampung bila kan? So persiapan semua dah ready tak? Kalau ada last minute benda tak beli lagi, ha ape lagi masuk je http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya. Macam-macam kot barang keperluan raya yg korang boleh beli dari category fashion sampailah ke category peralatan rumah

 

So raya tahun ni i raya kat KL je sebab family semua pun ada kat KL. Org kata raya kat KL bosan tapi OK je kot x yah sesak2 dalam trafik. hehe

Walaupun x  beraya di kampung tapi of course keperluan raya kene ada gak kan. And semestinya la lazada menjadi pilihan untuk membeli barang2 raya. Tahun ni beli set meja makan baru kat lazada. Murah gila kot and design pun not bad ok!

1

Hari raya ni mmg banyak barang kene beli, walaupun x balik kampung beraya but still kene ada list yg perlu kita prepare kan untuk sambut tetamu di hari raya nanti. Antaranya

1- Baju raya
2- Kasut raya
3- Bekas kuih raya
4- langsir baru

Ermm, kalau ikutkan banyak benda ok nak beli kat lazada, even i raya kat KL je but still kene la meriahkan jugak kan. Kene berjalan jugak ke rumah saudara mara. Selalunya mmg sampai malam la kalau beraya ni. So i mmg perlukan sangat2 power bank ye la nnt nak update insta susah plak kalau phone xde bateri kan? hehe

So korang2 yg malas nk keluar bulan2 pose ni ha ape lg shopping je lazada. Jangan lupe layari
http://www.lazada.com.my/riang-ria-rayaLPN_ENG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s